Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Warme dranken - Alcoholische warme dranken


Chouffe Coffee

Chouffe Coffee

La Chouffe Coffee is een likeur op basis van Esprit d’Achouffe, een bierbrandewijn, verkregen door het distilleren van La Chouffe. Toevoeging van graanalcohol en 100 % natuurlijke koffie-extracten en een stevige scheut Mc Chouffe geven deze heerlijke koffielikeur! Chouffe Coffee drink je warm met een laagje slagroom of ijskoud.
Glühwein Rood "Weihnachten"

Glühwein Rood "Weihnachten"

Weihnachts Glühwein is een kant-en-klare rode glühwein (8,5% alcoholgehalte) op basis van krachtige rode wijnen en geselecteerde extracten van kruiden en citrusvruchten. Deze wijn moet warm gedronken worden, maar mag niet koken.
Glühwein Wit "Weiße Pracht"

Glühwein Wit "Weiße Pracht"

Weiße Pracht Glühwein is gemaakt op basis van harmonieuze witte wijn, geselecteerde kruiden en fruitextracten zoals sinaasappels en appels. Een heerlijke Glühwein met een eigen smaak en karakter. Warm drinken, maar nooit laten koken.
Glu Gin Hot Spirit

Glu Gin Hot Spirit

Glu Gin is een premium blend van warme gin met zorgvuldig geselecteerd fruit, kruiden en botanicals. De gin is geïnfuseerd met een unieke blend van kaneel, kruidnagel, sinaasappelen, bessen, speculaas en andere delicate specerijen. Glu gin is een zoete, drinkklare gin , een tegenhanger van glühwein, die je enkel moet opwarmen voor je hem serveert, ideaal op koude winterdagen!
O'Neill Irish Coffee

O'Neill Irish Coffee

Irish Coffee O'Neill is een blend van Jameson en Baileys met vers gezette koffie, verrijkt met aromatische planten en vanille. Best warm serveren met een laagje opgeklopte room.
Smeets Hasseltse Kaffé

Smeets Hasseltse Kaffé

Smeets Hasselt Kaffé is een échte Belgische specialiteit op basis van natuurlijke koffie-aroma’s en Hasseltse graanjenever. Deze heerlijke mix wordt warm gedronken, eventueel met een laagje licht opgeklopte slagroom.