Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Diverse - Alle


Afdruipsponsjes

Afschuimmes

Afschuimmes

Azwijn

Azwijn

Appelazijn van Zwijndrechtse makelij!
Beker RVS

Beker RVS

Bekers logo * 100 st

Bierglasreiniger

Biopower horeca  1 kg

Biopower horeca 1 kg

BOTTLEBOB * De handige kroonkurkperforator

BOTTLEBOB * De handige kroonkurkperforator

De Bottlebob is de nieuwe en innovatieve 'flessenopener'. Wespen in uw drankje of geknoei zijn verleden tijd wanneer je gebruik maakt van deze handige kroonkurkperforator!

Capsule-snijder (Sommelier)

Een eenvoudig en ingenieus hulpmiddel om de capsule van een fles te verwijderen Snijdt in 1 beweging dankzij de vier kleine metalen mesjes. Gewoon knijpen en draaien om de capsule van de wijnfles te verwijderen.
Chill Stone Rocks

Chill Stone Rocks

Chill Stone rocks, set van 9 stuks. Deze chill stone rocks uit de Vin Bouquet cocktail-collectie bieden een Origineel alternatief voor ijsblokjes! Deze set bevat 9 chill stone rocks en een handig suède opbergzakje. De steentjes zijn vervaardigd uit graniet en zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Het volstaat de granieten steentjes af te spoelen en 4 uur in de diepvries te plaatsen. Zo zijn ze elk moment klaar voor gebruik. Dankzij hun unieke vorm rollen deze steentjes vlot in uw glas zonder het te beschadigen. De chill stone rocks koelen uw drank zonder de smaak af te zwakken. De chill stones rocks kunnen in elke drank gebruikt worden. Na gebruik gewoon afspoelen en afdrogen.