Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Aperitieven


7 Sins Vermouth Envy

7 Sins Vermouth Envy

7 Sins Vermout Envy is een halfdroge witte Vermout met een frisse citrussmaak. In het middengedeelte komen verschillende kruiden om de hoek kijken, samen met een zachte gentiaanbitter. Unieke kruiden, waaronder zilverdistelwortel, geven deze zijn specifieke karakter. In de afdronk treffen we een mooie combinatie van citrus en een lichte pepertoets. Deze 7 Sins kan je puur drinken, met ijs of hij kan ook je Dry Martini naar een hoger level tillen.
Aperol

Aperol

De authentieke smaak van Aperol is het resultaat van een perfect uitgebalanceerde combinatie van delicaat geselecteerde ingrediënten met sinaasappels, kruiden en wortels. De helder oranje kleur straalt vitaliteit uit. Bovendien heeft Aperol een laag alcoholgehalte van 11%.
Aperol Spritz

Aperol Spritz

Aperol Spritz is het iconische sinaasappel aperitief met luchtige en vrolijke vibes. De smaak van sinaasappel is onmiskenbaar aanwezig, fris, fruitig en bitterzoet.
Batida De Coco

Batida De Coco

Batida de Coco: zoet, lekker en vol passie! Een Braziliaanse likeur die geproduceerd wordt op basis van kokosnoot, andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en waar een flinke dosis Braziliaanse passie aan toegevoegd wordt. Je kan deze kokoslikeur puur drinken, “on the rocks” of in een heerlijk zomerse cocktail.
Bols Apricot Brandy

Bols Apricot Brandy

Bols Apricot Brandy is een amberkleurige likeur met een rijke en nootachtige smaak door een bijzondere blend van geplette abrikozenpitten, vers abrikozensap en brandy. Met hints van cognac en amandel en uitgesproken abrikozenaroma’s, smaakt de Bols Apricot Brandy likeur fantastisch in verschillende cocktails.
Bols Banana

Bols Banana

De Bols Banana likeur wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke bananenextracten en de beste rum distillaten, en hij barst van aroma's van rijpe banaan. Hints van amandel en vanille geven een zachte zoetheid aan deze bananenlikeur met een bijzonder rijke smaak als resultaat.
Bols Blue Curaçao

Bols Blue Curaçao

Bols Blue Curaçao is een opvallende, rijke sinaasappel likeur met een opvallend mooi blauwe kleur. Hij heeft een palet vol fris-zure sinaasappeltonen en wordt uitsluitend gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Hij is één van de oudste en meest gekende likeuren. Je kan hem drinken in een frisdrank of sinaasappelsap of je kan er heerlijke cocktail mee maken.
Bols Cacao Brown

Bols Cacao Brown

Bols heeft voor deze Cacao Brown likeur enkel gebruik gemaakt van de beste, geroosterde, cacaobonen die er beschikbaar zijn. Bij opening van de fles vult de kamer zich met heerlijke geuren van cacao, aroma’s waar subtiele hints van speciale kruiden aan zijn toegevoegd om het net dat beetje extra te geven. Een topper wat ons betreft!
Bols Crème de Menthe

Bols Crème de Menthe

Bols Crème de Menthe is een verkwikkende likeur op basis van uitsluitend natuurlijke, plantaardige ingrediënten, waaronder verse muntblaadjes van de beste kwaliteit. De geur van vers geplukte munt en de onmiskenbare smaak van munt blijft ook lang nazinderen in de afdronk. Heerlijk om je cocktail een apart karakter te geven.
Bols Elderflower

Bols Elderflower

Bols Elderflower is een heldere likeur die geproduceerd wordt op basis van naar honing geurende vlierbloesem, ook wel Sambucus Nigra genaamd. Bols Elderflower is een frisse en bloemige likeur, gemaakt met enkel natuurlijke ingrediënten. Zijn frisse smaak is een meerwaarde in elke cocktail.