Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Calvados


Boulard

Boulard

Boulard Auguste XO

Boulard Auguste XO

De Calvados Boulard Auguste XO is een eerbetoon aan de grootvader, Pierre-Auguste. Het is een Calvados met een zachte smaak in de mond met constante aanwezigheid van vanille en appel. Deze Calvados straalt een unieke harmonie uit en is erg subtiel. De fles is ontworpen als eerbetoon aan Piere-Auguste, met een mooie karaf set met een gouden dop.
Boulard Calvados Pays d’Auge V.S.O.P.

Boulard Calvados Pays d’Auge V.S.O.P.

Boulard Calvados Pays d’Auge V.S.O.P. is het resultaat van het blenden van verschillende Calvados Pays d'Auge die minimaal 4 jaar op eikenhouten vaten hebben gerijpt. Vervolgens blijft deze V.S.O.P lang genoeg in de vaten om zijn karakteristieke zachtheid te verkrijgen. Zijn kleur is amber goud. Als geur denken we aan fruitig, hazelnoot, elegant eikenhout, toast en brioche. In het harmonieuze, evenwichtige smakenpallet ontdekken we tonen van vanille, eik en rijpe appels. Zijn aangenaam lange afdronk is elegant en fluweelzacht.
Boulard V.S.O.P. Bourbon Cask Finish

Boulard V.S.O.P. Bourbon Cask Finish

Boulard V.S.O.P. Bourbon Cask Finish is een nieuwe versie in onze 12-Barrel Collectie, het is een blend van Calvados Pays d'Auge, gerijpt in eiken vaten in onze kelders in Normandië, gevolgd door een verblijf van 10 weken in Bourbonvaten. Zijn mooie gouden amberkleur verbergt aroma’s van appel, droog fruit, braambes, vanille, zoethout en een lichte rokerigheid. De smaak is zacht en royaal met hints van rijpe appel, vanille en bruine suiker, welke doen denken aan crème brûlée, om vervolgens uit te groeien in een lange afdronk van geroosterde en zoete kruiden.
Boulard X.O. Double Barrel Cask Finish

Boulard X.O. Double Barrel Cask Finish

Boulard X.O. Double Barrel Cask Finish: Deze nieuwe limited edition is de eerste XO van onze 12-Barrel Collectie. Het is een blend van Calvados Pays d'Auge XO en wordt eerst enkele jaren gerijpt in Franse eiken vaten, gevolgd door een rijping van ongeveer 12 weken in vaten die eerder werden gebruikt voor Bourbon en Amerikaanse rogge-whisky. Achter zijn heldere amberkleur schuilen aroma’s van hazelnoot, appelcake en vanille. De smaak is elegant en complex met een vleugje gekookte appel, blonde tabak, droog fruit en granen, evoluerend naar een uitzonderlijk lange finish.
Lecompte 12 years

Lecompte 12 years

Lecompte 18 years

Lecompte 18 years

Na een lange rijping in kleine eiken vaten, is deze calvados een streling voor de tong geworden. Met een volle, ronde smaken met hints van honing, appeltaart en een zachte houtsmaak. Dit is een calvados van superieure kwaliteit, elegantie en textuur. Een echte aanrader.