Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven


Absente absinth

Absente absinth

Accademia Amaretto

Accademia Amaretto

De Amaretto likeur maakt volledig deel uit van de Italiaanse likeurtraditie en wordt gekenmerkt door de onmiskenbare amandelsmaak. KENMERKEN Amaretto dateert uit de 16e eeuw en is een zeer traditionele likeur uit het noordelijke deel van Italië. Amaretto wordt verkregen door de infusie van bittere amandelen in alcohol, waaruit zijn onmiskenbare smaak vandaan komt. Best puur drinken of 'on the rocks'. Amaretto wordt gebruikt voor fruitsalades, gebak en ijs.
Amaretto di Saronno

Amaretto di Saronno

Amarula

Amarula

Armagnac Larressingle

Armagnac Larressingle

Asbach Uralt

Asbach Uralt

Bénédictine D.O.M.

Bénédictine D.O.M.

D.O.M Benedictine is een uitgesproken en gecompliceerde likeur met weelderige aroma’s van kruiden en fruit. D.O.M. staat voor een Latijnse uitdrukking, namelijk Deo Optimo Maximo wat letterlijk vertaald in het Engels “To God most good, most great” betekent. De kleur van D.O.M. Benedictine is donker-amber met een gouden gloed eromheen, de fruitige aroma’s en smaken vertonen hints van kruidnagel, zoethout en honing .
Bailey's

Bailey's

De perfecte evenwichtsoefening van oude Ierse whiskey die toegevoegd wordt aan verse Ierse koeroom en een hint van cacao en vanille. Te verkrijgen in flessen van 70cl en van 20 cl
Baileys Chocolat Luxe 50cl

Baileys Chocolat Luxe 50cl

De echte Baileys, maar verrijkt met luxe ingrediënten! Verrijkt met vanille uit Madagaskar en 30 gram echte Belgische chocolade.
Belgian Cream met Gouden Carolus 70cl

Belgian Cream met Gouden Carolus 70cl

Belgian Cream met Gouden Carolus is een roomlikeur die wordt samengesteld met 19,5cl Gouden Carolus per liter. De Belgian Cream with Gouden Carolus is een nieuwe zacht likeur die toegankelijk is als drankje na de maaltijd. Lekker puur of over ijsblokjes.