Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven


Absente absinth

Absente absinth

Accademia Amaretto

Accademia Amaretto

De Amaretto likeur maakt volledig deel uit van de Italiaanse likeurtraditie en wordt gekenmerkt door de onmiskenbare amandelsmaak. KENMERKEN Amaretto dateert uit de 16e eeuw en is een zeer traditionele likeur uit het noordelijke deel van Italië. Amaretto wordt verkregen door de infusie van bittere amandelen in alcohol, waaruit zijn onmiskenbare smaak vandaan komt. Best puur drinken of 'on the rocks'. Amaretto wordt gebruikt voor fruitsalades, gebak en ijs.
Amaretto di Saronno

Amaretto di Saronno

Amaro Averna Siciliano

Amaro Averna Siciliano

Amaro Averna is een donkerkleurige likeur geproduceerd in Sicilië (Italië). Zijn smaak is bitterzoet met nuances van sinaasappel en zoethout, aangevuld met tonen van mirte, jeneverbessen, rozemarijn en salie. Een unieke Zuiderse smaakervaring!
Amarula

Amarula

Armagnac Larressingle

Armagnac Larressingle

Armagnac Saint-Vivant XO

Armagnac Saint-Vivant XO

De legende rond de Armagnacs van SAINT-VIVANT gaat terug tot 1559. Saint-Vivant De La Salle, een edele heer uit Gascogne, creëerde deze nieuwe likeur heel toevallig. De drank is vernoemd naar zijn streek, de Armagnac, en zou zich ontpoppen tot één van de meest prestigieuze brandewijnen in Frankrijk. De Armagnacs van SAINT-VIVANT worden aangeboden in exclusieve flessen met een schuine hals, waarop een lakzegel en perkamentetiket prijken. Ze behoren tot de grootste Armagnac-merken. Saint-Vivant XO is geproduceerd op basis van een selectie uitzonderlijke Armagnacs die minstens 6 jaar op eiken vaten hebben gerijpt. Deze amberkleurige Armagnac heeft een intense, rijke neus met tonen van gekonfijte sinaasappel, pruimen en koffie. Zijn smaak is evenwichtig en vol met gekonfijte fruitaroma’s en een opvallende aanwezigheid van hout, leder en tabak.
Asbach Uralt

Asbach Uralt

Bénédictine D.O.M.

Bénédictine D.O.M.

D.O.M Benedictine is een uitgesproken en gecompliceerde likeur met weelderige aroma’s van kruiden en fruit. D.O.M. staat voor een Latijnse uitdrukking, namelijk Deo Optimo Maximo wat letterlijk vertaald in het Engels “To God most good, most great” betekent. De kleur van D.O.M. Benedictine is donker-amber met een gouden gloed eromheen, de fruitige aroma’s en smaken vertonen hints van kruidnagel, zoethout en honing .
Baileys

Baileys

De perfecte evenwichtsoefening van oude Ierse whiskey die toegevoegd wordt aan verse Ierse koeroom en een hint van cacao en vanille. Te verkrijgen in flessen van 70cl en van 20 cl