Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Warme dranken - Diversen


 Rombouts Cacaomix

Rombouts Cacaomix

Rombouts Cacaomix voor het bereiden van een heerlijke warme chocolademelk is de beste kwaliteit chocoladepoeder met 16% cacaogehalte.
Inhoud :1 kg
Côte d'Or  Mignonnette melk - fondant

Côte d'Or Mignonnette melk - fondant

De intensiteit en authenticiteit van echte Côte d’Or pure of melkchocolade, geconcentreerd in een klein chocolaatje, ideaal voor bij je koffie of thee. 120 stuks
Citrona

Citrona

Citrona is geconcentreerd citroensap in een handige cupverpakking, ideaal om bij uw thee te serveren.
Inhoud :120 x 4,9 ml
Honing Meli

Honing Meli

Meli Honing is een heldere, goudkleurige honing met het rijke boeket van frisse lentebloesems, verrijkt met pittige berghoning voor meer smaak. Zijn verfijnde en elegante smaak komt tot zijn recht in je kopje (kruiden)thee, op verse toast, zachte kazen, in yoghurt en bij lichte voorgerechten.
Inhoud :250 gr
Hotcemel Instant

Hotcemel Instant

Hotcemel is cacaopoeder voor warme chocoladedrank. Gebruik: al roerend mengen met heet water (geen melk nodig).
Monin Caramel

Monin Caramel

MONIN Karamelsiroop is één van de meest populaire en veelzijdige smaken van het MONIN-assortiment. Deze goudgele amberkleurige siroop kan worden gebruikt om zoete koffie, thee of chocolaatjes te maken, om desserten op te fleuren of een extra toets te geven aan je cocktail of mocktail. Kenmerkend zijn de krachtige, diepe geur en gebrande karamelsmaak.
Inhoud :25 cl / 70 cl
Monin Chocolate

Monin Chocolate

Deze Monin Chocoladesiroop heeft een helder bruine kleur met gouden glinsters. In de geur en smaak komen de cacaobonen je rijkelijk tegemoet. Laat je verrassen door deze chocoladesiroop te gebruiken in warme dranken, maar ook om een zoete toets te geven aan klassieke cocktails of creëer een chocolademartini of negroni.
Inhoud :70 cl
Monin Cinnamon

Monin Cinnamon

De kenmerkende zoete en pittige smaak van Monin Kaneelsiroop geeft een heel aparte toets aan een ruim gamma recepten. Haal het meeste uit de krachtige, veelzijdige smaak van onze kaneelsiroop in warme, gekruide dranken in herfst en winter en fruitige sangria’s of coktails in lente en zomer.
Inhoud :70 cl
Monin Coconut

Monin Coconut

De veelzijdige, intense, zoete toets van Monin Kokossiroop kan je blenden zowel met zoete, bittere als zoute smaken, niet alleen in dranken, maar ook in gerechten. Zijn kleur is bewolkt wit, zijn geconcentreerde smaak van geraspte kokos vloeit uit naar een ietwat gekarameliseerde afdronk. Voeg deze kokossiroop toe aan je koffie, smoothie, fruitpunch cocktail of mocktail en je waant je in exotische oorden.
Inhoud :70 cl
Monin Coffeeset 5 x 5 cl

Monin Coffeeset 5 x 5 cl

Maak heerlijke gearomatiseerde warme dranken met deze Monin ontdekkingsbox, van chocolade latte tot gastronomische cappuccino. Om inspiratie op te doen, vind je in deze doos met 5 miniatuurflesjes siroop veel recepten: Vanillesiroop, Karamelsiroop, Peperkoeksiroop, Hazelnootsiroop, Amarettosiroop.
Inhoud :5 x 5 cl