Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Gin


7 Sins Pride Gin

7 Sins Pride Gin

7 Sins Pride Gin is een florale, zoete gin met fruitige toetsen. De naam verwijst naar de “trots” waarmee men deze gin op de markt heeft gebracht. De botanicals in deze unieke gin zijn jeneverbes, oranjebloesem, kardemom, koriander, iriswortel, citroendistillaat van verse citroenen, piment, kaneel, angelicawortel. Het kruidige en fruitige in de neus en op de tong ruimen plaats voor een afdronk met een ietwat peper, kaneel en frisse citrus.
Bathtub Gin

Bathtub Gin

De naam "Bathtub Gin" verwijst naar het illegale stoken van alcohol tijdens de drooglegging in de VS in de jaren 1920. Men had er toen niet beter op gevonden dan dit in een badkuip te doen. Dit leidde dus tot goedkope, minderwaardige producten. Deze Bathtub Gin verwijst enkel met zijn naam naar deze periode, want er valt niets aan te merken op de kwaliteit van deze gin! Het is een licht getinte gin, met een heel kruidige smaak van jeneverbes, kaneel, koriander, kardemom, kruidnagel en een ietwat sinaasappelschil.
Beefeater

Beefeater

Beefeater London Dry Gin is de enige échte Londense gin. De naam is afkomstig van “beefeaters”, de ceremoniële bewakers van de Tower of London. Zijn opmerkelijk zuivere smaak kent een gewaagd jeneverbessenkarakter dat in balans is met sterke citrustoetsen. De acht plantaardige ingrediënten (jeneverbes, citroenschil, sinaasappelschil, amandel, engelwortel, koriander, Iriswortel, zoethout) worden geweekt voordat ze worden gedistilleerd, wat resulteert in een complexe, maar perfect uitgebalanceerde gin van diepte en integriteit.
Beefeater 24

Beefeater 24

Beefeater 24 is familie van de originele Beefeater London Dry Gin, maar hier heeft men gebruik gemaakt van wel 12 natuurlijke, hand geplukte, plantaardige ingrediënten (Japanse sencha, Chinese groene thee, schil van pompelmoes, jeneverbes, citroenschil, sinaasappelschil, amandel, engelwortel, engelwortelzaad, koriander, iriswortel, zoethout). De sencha en de groene thee zorgen voor een ongelooflijke zachtheid, terwijl de sinaasappel- en pompelmoesschil de typische citrusaccenten opleveren. Het resultaat is een smaakexplosie met complexe, harmonieuze aroma’s en soepele, verfijnde smaken.
Blind Tiger Imperial Secrets

Blind Tiger Imperial Secrets

Deze soepele en weelderige, maar toch verfrissende gin wordt geproduceerd op basis van zorgvuldig gedistilleerde imperiale zwarte theesoorten uit Assam (India), Cashmere (Himalaya) en Yunnan (China). De subtiele toevoeging van citroenschil, citroengras, bittere amandel en paradijskorrels geeft Blind Tiger Imperial Secrets zijn complexe neus van eau-de-vie, jeneverbes en een verwarmende kruidigheid. In de mond ontdekken we hogere tonen van citrus, koriander en citroengras, ondersteund door een warme gloed van zowel de keizerlijke zwarte thee als een dosis alcohol, die blijft hangen tot in de finale.
Blind Tiger Liquid Gold

Blind Tiger Liquid Gold

We hebben onze Blind Tiger Piper Cubeba zes maanden gerijpt in gebruikte Amerikaanse, eiken bourbonvaten om deze verfijnde limited edition “Blind Tiger Liquid Gold” te creëren. Onze botanicals (jeneverbessen, korianderzaad, gemoute gerst, zoethoutwortel, engelwortel, orriswortel, citroenschil, zoete sinaasappelschil, bittere sinaasappelschil, oranjebloesem, gemberwortel, groene kardemom, kubusbessen, lavendel en geheime Belgische specerijen) worden geweekt en gedistilleerd. De dubbel gedistilleerde cubeb-peper wordt later bijgevoegd. De aanhoudende, rijke, fluweelzachte en complexe neus van citroen, vanille, honing en eikenhout verandert in een verwarmende zachtheid van boterachtige sinaasappel en bloemige hints op de tong, met een lange, bourbonachtige kruidigheid.
Bombay Bramble

Bombay Bramble

Bombay Bramble is een gedurfde nieuwe gin die barst van de 100% natuurlijke smaak van vers geoogste braambessen en frambozen, perfect in balans met de jeneverbessen van de klassieke Bombay Dry Gin. De infusie met echte vruchten geeft deze gin een opmerkelijke donkerrode, bordeaux-achtige kleur en tegelijk een zeer natuurlijke, fruitige smaak, zonder toegevoegde suikers.
Bombay Citron Pressé

Bombay Citron Pressé

Bombay Citron Pressé is een levendige gin met een explosieve smaak van versgeperste, mediterrane citroenen, vroeg in het seizoen geoogst om de heldere, pittige citrustonen te bewaren. Hun smaak is geconcentreerd om een natuurlijk verkwikkende fruitinfusie te creëren, zonder toegevoegde suikers. Deze Bombay Citron Pressé is heerlijk om “on the rocks” te drinken in de zomer, maar ook perfect om te mixen in verkoelende cocktails.
Bombay Dry Gin

Bombay Dry Gin

Om Bombay Dry Gin gin te maken, laten we acht exotische, plantaardige ingrediënten verdampen, nooit koken. Door onze ingrediënten op deze manier te distilleren, kunnen we elke druppel van hun kenmerkende smaken herkennen, zowel de Marokkaanse bessen als het West-Afrikaanse graan, elkeen geselecteerd om deze gin een verleidelijke, zachte en complexe smaak te geven, met sterke jeneverbessenaroma's en een krachtige droge afdronk.
Bombay Sapphire

Bombay Sapphire

Bombay Sapphire is dé wereldberoemde gin in zijn herkenbare blauwe fles, op basis van zorgvuldig geselecteerde, exotische ingrediënten (van Marokkaanse koriander tot West-Afrikaanse graankorrels), die voorzichtig verdampen om hun specifieke, levendige en frisse smaken vast te leggen. Deze fruitige, smaakvolle gin heeft een uitzonderlijk verfrissend karakter en is licht kruidig in de afdronk.