Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Warme dranken - Koffie


Monin Caramel

Monin Caramel

MONIN Karamelsiroop is één van de meest populaire en veelzijdige smaken van het MONIN-assortiment. Deze goudgele amberkleurige siroop kan worden gebruikt om zoete koffie, thee of chocolaatjes te maken, om desserten op te fleuren of een extra toets te geven aan je cocktail of mocktail. Kenmerkend zijn de krachtige, diepe geur en gebrande karamelsmaak.
Inhoud :25 cl / 70 cl
Monin Chocolate

Monin Chocolate

Deze Monin Chocoladesiroop heeft een helder bruine kleur met gouden glinsters. In de geur en smaak komen de cacaobonen je rijkelijk tegemoet. Laat je verrassen door deze chocoladesiroop te gebruiken in warme dranken, maar ook om een zoete toets te geven aan klassieke cocktails of creëer een chocolademartini of negroni.
Inhoud :70 cl
Monin Cinnamon

Monin Cinnamon

De kenmerkende zoete en pittige smaak van Monin Kaneelsiroop geeft een heel aparte toets aan een ruim gamma recepten. Haal het meeste uit de krachtige, veelzijdige smaak van onze kaneelsiroop in warme, gekruide dranken in herfst en winter en fruitige sangria’s of coktails in lente en zomer.
Inhoud :70 cl
Monin Coconut

Monin Coconut

De veelzijdige, intense, zoete toets van Monin Kokossiroop kan je blenden zowel met zoete, bittere als zoute smaken, niet alleen in dranken, maar ook in gerechten. Zijn kleur is bewolkt wit, zijn geconcentreerde smaak van geraspte kokos vloeit uit naar een ietwat gekarameliseerde afdronk. Voeg deze kokossiroop toe aan je koffie, smoothie, fruitpunch cocktail of mocktail en je waant je in exotische oorden.
Inhoud :70 cl
Monin Coffeeset 5 x 5 cl

Monin Coffeeset 5 x 5 cl

Maak heerlijke gearomatiseerde warme dranken met deze Monin ontdekkingsbox, van chocolade latte tot gastronomische cappuccino. Om inspiratie op te doen, vind je in deze doos met 5 miniatuurflesjes siroop veel recepten: Vanillesiroop, Karamelsiroop, Peperkoeksiroop, Hazelnootsiroop, Amarettosiroop.
Inhoud :5 x 5 cl
Monin Elderflower

Monin Elderflower

MONIN Vlierbloesemsiroop levert het geurige aroma en de scherpe, sappige smaak van deze roomwitte bloemen. Zijn licht gouden kleur verbergt een sterke florale geur met honingtonen en een zure, sappige smaak. Een heerlijke, zomerse verfrissing in je glaasje cava of champagne, bij vruchtensappen, in je cocktail of mocktail.
Inhoud :25 cl / 70 cl
Monin Hazelnut

Monin Hazelnut

Monin Hazelnootsiroop is goudkleurig en ontsluiert frisse, bloemachtige aroma’s en de heerlijke smaak van hazelnoot met een toets van amandel en vanille. Het is een verrijking voor je koffie, chocolade- of melkdranken, maar kan ook lekker zijn in je dessert.
Inhoud :25 cl / 70 cl
Monin Speculoos

Monin Speculoos

MONIN Speculoossiroop heeft de perfecte biscuitsmaak die een zoete en gastronomische toets zal geven aan je cocktails, koffie en favoriete gebakjes. Opvallend zijn de bruine kleur met karamelglans, de geuren van gekruide biscuit en de evenwichtige smaak van zandkoek met kaneel en een vleugje karamel. Je kan deze siroop ook mengen met cognac of whisky.
Inhoud :70 cl
Monin Vanilla

Monin Vanilla

Deze Monin Vanillesiroop vind je vaak in de bakkerswereld, maar ook bij koffie, desserten of cocktails en mocktails. Vanille kan ook een meerwaarde betekenen in combinatie met fruit en chocolade. Kortom, de waanzinnige smaak van verse vanillestokjes uit Madagascar.
Inhoud :25 cl / 70 cl
Monin Violet

Monin Violet

MONIN Violetsiroop heeft oprecht de kleur, geur en smaak van prachtige viooltjes. Met deze zoete, opwekkende smaak en de aantrekkelijke blauw-paarse kleur kan je heerlijke cocktails en mocktails bereiden, maar is ook heerlijk is een geurige thee of romige drankjes.
Inhoud :70 cl