Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Likeuren


Italicus Rosolio di Bergamotto

Italicus Rosolio di Bergamotto

Italicus Rosolio di Bergamotto is een verfijnde likeur gebaseerd op Italiaanse botanicals. Het hoofdbestandsdeel is bergamot, een peervormige citrusvrucht, die een unieke smaak creëert! Andere ingrediënten zijn citroen, lavendel, kamille en gentiaan die samen zorgen voor een mooie combinatie van zoete en kruidige tonen. De drank heeft een licht bittere afdronk. Best is altijd koelte serveren of te combineren met een Prosecco, aangevuld met ijs.
Jägermeister Charakter Scharf

Jägermeister Charakter Scharf

Jägermeister Charakter Scharf is een nieuweling in de familie met nét zoveel karakter als de originele. De pittige smaak wordt bepaald door de intense kick van gember en zet al je zintuigen op scherp. Deze “Hot side of Jägermeister” moet wel ijs- en ijskoud geserveerd worden!
Jägermeister SPICE Tinnamon & Vanilla Blend

Jägermeister SPICE Tinnamon & Vanilla Blend

Geinspireerd op het originele Jägermeister recept met dezelfde 56 ingrediënten. Met een helder karakter door de heldere tonen van kruidig kaneel en zachte vanille. Heerlijk op kamertemperatuur of met ijs.
Underberg

Underberg

Underberg, “the coolest bitter in the world”, is een digestief geproduceerd in Rheinberg (Duitsland) op basis van aromatische kruiden uit 43 verschillende landen en volgens een geheim recept van de familie Underberg. Door de aanwezigheid van dergelijke diversiteit aan kruiden heeft deze likeur een heilzame werking op ons lichaam: stimuleren van de spijsvertering, een relaxerend effect en hij bevat vitamine B. Underberg rijpt enkele maanden in Sloveense eiken vaten om de kwaliteit nog te verbeteren. Verkrijgbaar in flesjes van 2 cl en een alcoholpercentage van 44%.