Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Rum


7 Sins Rum Greed

7 Sins Rum Greed

7 Sins Rum Greed is een blend van verschillende Column Still & Pot Still Rums uit de Dominicaanse Republiek, Barbados, Guyana en Trinidad, gedistilleerd uit melasse en suikerriet. Een deel van deze rum is eerst gerijpt op ex bourbon vaten (Amerikaans eiken), waarna ze een filtering op houtskool (actieve kool) hebben ondergaan om de kleur te verwijderen. In de neus ontdekken we harmonieuze, zoete aroma’s van toffee, room en gebrande suiker. De smaak is vol en rond met noties van vanille en gember, evoluerend naar een licht florale afdronk met een vleugje vlierbloesem.
Appleton Estate 12 years

Appleton Estate 12 years

Appleton Estate 12 years Jamaica Rum is een blend van verschillende rums die tussen 12 en 18 jaar gerijpt zijn in Amerikaanse eikenhouten vaten. De rum wordt geproduceerd op Appleton Estate, gelegen in Nassau Valley in Jamaica. In zijn rijke, romige aroma’s onderscheiden we amandelen en hazelnoot. Zijn verrukkelijk smakenpallet herbergt tonen van rijp fruit, chocolade, guave en muscovado suiker en wordt vervolgd door een lange afdronk van krakende eik en exotische kruiden.
Appleton Estate 15 years Black River Casks

Appleton Estate 15 years Black River Casks

Appleton Estate 15 years Black River Casks is een eerbetoon aan de Black River in de Nassau-vallei in Jamaica, de bron van het met kalksteen gefilterde water dat wordt gebruikt om alle rum van Appleton Estate te produceren. Deze rum herbergt aroma’s van geroosterde amandel en hazelnoot, gevolgd door tonen van sinaasappelschil, vanille en gebrande koffie. De smaak is een strakke balans van vanille en karamel gecombineerd met chocolade, rozijnen en sinaasappelpulp.
Appleton Estate 8 years

Appleton Estate 8 years

Appleton Estate 8 years Jamaica Rum is een blend van verschillende rums minstens 8 jaar gerijpt in koperen ketels. De rum wordt gedistilleerd, gemengd en gebottled op Appleton Estate, gelegen in Nassau Valley in Jamaica. Achter zijn honingzoete bronskleur schuilen aroma’s van kruidig fruit en eik, gevolgd door hints van honing, vanille en sinaasappelschil om te groeien naar een elegante, lange finish.
Bacardi Añejo Cuatro 4 years

Bacardi Añejo Cuatro 4 years

Bacardi Añejo Cuatro is een blend van rums die minimaal vier jaar hebben gerijpt onder de Caraïbische zon, wat resulteert in een unieke smaak en een zacht gouden kleur. Aroma’s van vanille en kaneel vullen onze neus, terwijl we in de mond toetsen van milde vanille, gebrande eik, kruidnagel en honing aantreffen met een zachte nasmaak van toffee en eik.
Bacardi Carta Blanca

Bacardi Carta Blanca

Bacardi Carta Blanca is een lichte aromatische rum met frisse en delicate tonen van bloemen en fruit, van oranjebloesem, lavendel en roos tot abrikoos, limoen, kokosnoot en banaan. In de mond is hij zacht en romig met een frisse, droge afdronk. Hij rijpt in eikenhouten vaten van Amerikaanse witte eik en krijgt zijn smaak dankzij een geheime mix van houtskool, waardoor deze rum zachter wordt en dus uitermate geschikt is voor klassieke cocktails: duidelijk aanwezig zonder te overheersen.
Bacardi Carta Negra

Bacardi Carta Negra

Bacardi Carta Negra is een zwarte rum, waarvan de volle, donkere smaken zich ontwikkelen in zwart geblakerde eikenhouten vaten. De reis begint bij aroma’s van gebrande noten en smaken van heerlijk rijp tropisch fruit, boterkaramel en vanille, en eindigt bij een rokerige dropsmaak en een vleugje melasse.
Bacardi Carta Oro

Bacardi Carta Oro

Bacardi Carta Oro krijgt zijn mooie goudkleur in gebrande eikenhouten vaten. Het geheim van dit unieke zachte karakter zit in de uitzonderlijke blend van houtskool. In de neus treffen we nuancdes van noten en boter. Hij heeft een volle, warme smaak van vanille, boterkaramel, geroosterde amandelen en rijpe banaan, met sinaasappelschil en een dosis eik om evenwicht te brengen. De finish is droog en licht zoet.
Bacardi Coconut

Bacardi Coconut

Bacardi Coconut Rum is een perfecte mix van Bacardi White Rum en essentie van echte kokosnoot die je naar een tropisch paradijs laat wegdromen. Om deze unieke kokossmaak te verkrijgen, wordt de kokosnoot geweekt om de smaak vrij te geven. Het resultaat is een frisse, droge alcoholische drank met een rijk kokosaroma en een authentieke smaak, die doet denken aan vers geplukte kokosnoot.
Bacardi Gran Reserva Diez 10 years

Bacardi Gran Reserva Diez 10 years

Bacardi Gran Reserva Diez is een blend van rums die minimum 10 gerijpt hebben op eiken houten vaten onder de Caraïbische zon, om vervolgens gefilterd te worden over houtskool. Aroma’s van amandel en perzik gaan harmonieus samen met zachte smaken van banaan, peer in combinatie met gekaramelliseerde vanille en eik. In de afdronk bespeuren we accenten van ananas en kaneel.