Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Rum


7 Sins Rum Greed

7 Sins Rum Greed

Appleton Estate 12 years

Appleton Estate 12 years

Appleton Estate 12 years Jamaica Rum is een blend van verschillende rums die tussen 12 en 18 jaar gerijpt zijn in Amerikaanse eikenhouten vaten. De rum wordt geproduceerd op Appleton Estate, gelegen in Nassau Valley in Jamaica. In zijn rijke, romige aroma’s onderscheiden we amandelen en hazelnoot. Zijn verrukkelijk smakenpallet herbergt tonen van rijp fruit, chocolade, guave en muscovado suiker en wordt vervolgd door een lange afdronk van krakende eik en exotische kruiden.
Appleton Estate 15 years Black River Casks

Appleton Estate 15 years Black River Casks

Appleton Estate 15 years Black River Casks is een eerbetoon aan de Black River in de Nassau-vallei in Jamaica, de bron van het met kalksteen gefilterde water dat wordt gebruikt om alle rum van Appleton Estate te produceren. Deze rum herbergt aroma’s van geroosterde amandel en hazelnoot, gevolgd door tonen van sinaasappelschil, vanille en gebrande koffie. De smaak is een strakke balans van vanille en karamel gecombineerd met chocolade, rozijnen en sinaasappelpulp.
Appleton Estate 8 years

Appleton Estate 8 years

Appleton Estate 8 years Jamaica Rum is een blend van verschillende rums minstens 8 jaar gerijpt in koperen ketels. De rum wordt gedistilleerd, gemengd en gebottled op Appleton Estate, gelegen in Nassau Valley in Jamaica. Achter zijn honingzoete bronskleur schuilen aroma’s van kruidig fruit en eik, gevolgd door hints van honing, vanille en sinaasappelschil om te groeien naar een elegante, lange finish.
Bacardi 8 years

Bacardi 8 years

Bacardi Añejo Cuatro

Bacardi Añejo Cuatro

Deze rum rijpt vier jaar op eikenhouten vaten en heeft een bijzonder smaakvol karakter. De rum bevat aroma's van milde vanille, geroosterde eik, zoete honing en kruidnagel.
Bacardi Carta Blanca

Bacardi Carta Blanca

70 cl - 1 l - 1,5 l - 3 l
Bacardi Carta Oro

Bacardi Carta Oro

Bacardi Carte Negra

Bacardi Carte Negra

Bacardi Coconut

Bacardi Coconut

Bacardi Coconut Rum is een perfecte mix van Bacardi White Rum en essentie van echte kokosnoot die je naar een tropisch paradijs laat wegdromen. Om deze unieke kokossmaak te verkrijgen, wordt de kokosnoot geweekt om de smaak vrij te geven. Het resultaat is een frisse, droge alcoholische drank met een rijk kokosaroma en een authentieke smaak, die doet denken aan vers geplukte kokosnoot.