Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Tequila


Camino Real Tequila

Camino Real Tequila

Camino Real is een Mexicaanse tequila met een transparante uitstraling, aroma’s van zoete agave en subtiele aarden-, bloemige, fruitige en kruidentonen. In de zijdezachte smaak overheerst de blauwe agave, die op 2000 meter boven zeeniveau wordt gekweekt, vandaar de naam “Camino”, wat “hoog” betekent. Camino Real heeft al meer dan 70 jaar ervaring met het produceren van uitstekende tequila’s en gebruiken nog steeds de traditionele technieken. Hij heeft een alcoholgehalte van 35 %.
Olmeca Silver Tequila

Olmeca Silver Tequila

Olmeca Silver Tequila komt uit Los Altos, Mexico. "The Highlands" van tequila zijn beroemd om hun rode kleigronden en grote hoogten, wat resulteert in een zoetere en florale smaak met een zachte afdronk, verrijkt met een vleugje honing. De blauwe agaves, afkomstig uit de staat Jalisco, worden met de hand geoogst en ondergaan twee distillaties die zorgen voor zijn puur en smaakvol karakter.
Sauza Tequila Gold

Sauza Tequila Gold

Sauza Tequila Gold is een populaire tequila uit Mexico en geproduceerd wordt met de beste, verse, blauwe agaveplanten. Deze tequila biedt aroma’s van limoenschil, vanille en hints van anijs en kruiden, met een vleugje abrikoos, perzik en peper. In de smaak bespeuren we karamel, kruiden en limoen, gevolgd door zachte tonen van vanille en steenvruchten in de afdronk.
Telegram Mezcal Artesanal - Joven

Telegram Mezcal Artesanal - Joven

Telegram Mezcal Artesanal Joven is een artisanale Mezcal die gedistilleerd wordt in Oavaca (Mexico) met de Espadin agave. Het perfecte, harmonieuze smaakprofiel wordt bereikt door twee distillaten van unieke mezcaleros te combineren. De neus is scherp met hints van vocht en leder. De plantaardige en mineralen tonen komen duidelijk tot uiting en worden geperfectioneerd met een frisse nuance van groene noten. In de lange gecompliceerde en rokerige afdronk ontdekken we een vleugje geroosterde agave en bosbessen.