Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Abdijbier


Ename Blond

Ename Blond

Dit blonde abdijbier, hergist op fles, houdt het midden tussen doordrinker en degustatiebier. In de neus treffen we een boeket van zoete mout, tropisch fruit (banaan) en sinaasappel, met impressies van hop. De smaak wordt gekenmerkt door een speelse, aangename pareling, een mout aanzet, gevolgd door een fruitige en licht bittere toets en een mooie, droge finish.
Alcohol :6,6 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij Roman
Ename Dubbel

Ename Dubbel

Ename Dubbel is een volmondig, evenwichtig, kruidig en fruitig donkere abdijbier, hergist op fles. Je ruikt karamel en zoete mout, gevolgd door donker fruit en een hint van donkere chocolade. De smaak is vol en romig met aanwezigheid van donkere mout, impressies van bittere chocolade en zoet fruit (vijgen, donkere rozijnen), een lichte toets van gist. De afdronk is verrassend droog.
Alcohol :6,6 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij Roman
Ename Pater

Ename Pater

Ename Pater is de jongere en lichtere telg van de familie, maar bezit nog altijd de typische smaak die bij een abdijbier hoort. We ruiken frisse geuren van citrus, hop en mout, verrijkt met een tikkeltje kruidigheid. In de smaak wordt dit aangevuld met een verborgen bitterheid, die evolueert naar een droge en hoppige afdronk, afkomstig van de dry-hopping op het einde van het brouwproces.
Alcohol :5,5 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij Roman