Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Abdijbier


Maredsous 12° Tripel

Maredsous 12° Tripel

De 3 abdijbieren van Maredsous worden nog steeds gebrouwen volgens het oorspronkelijk recept van de benedictijner monniken en worden gekenmerkt door hun verfijnd aroma van bloemen en fruit, met een zeer lichte pareling. Het is een bier met natuurlijke hergisting op fles. Maredsous 12° Tripel heeft een hoger alcoholgehalte dan de andere Maredsous-bieren. Hij kleurt diep blond en is de perfecte samensmelting van zuur, zoet en bitter om te evolueren naar een warme, volle climax.
Alcohol :12 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Abdij van Maredsous
Maredsous 6° Blond

Maredsous 6° Blond

De 3 abdijbieren van Maredsous worden nog steeds gebrouwen volgens het oorspronkelijk recept van de benedictijner monniken en worden gekenmerkt door hun verfijnd aroma van bloemen en fruit, met een zeer lichte pareling. Het is een bier met natuurlijke hergisting op fles. Maredsous 6° Blond is een combinatie van diverse mout- en hopcomponenten, met fruitige nuances en een verfrissende, licht bittere afdronk.
Alcohol :6,0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Abdij van Maredsous
Maredsous 8° Bruin

Maredsous 8° Bruin

De 3 abdijbieren van Maredsous worden nog steeds gebrouwen volgens het oorspronkelijk recept van de benedictijner monniken en worden gekenmerkt door hun verfijnd aroma van bloemen en fruit, met een zeer lichte pareling. Het is een bier met natuurlijke hergisting op fles. Maredsous 8° Bruin heeft een diepbruine, bourgogne-kleur en een zeer uitgesproken palet aan aroma’s, waarbij een dosis karamel wordt verrijkt met evenwichtige nuances van fruit en kruiden.
Alcohol :8,0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Abdij van Maredsous