Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven / Likeuren


MM Antverpia Amaretto 1905

MM Antverpia Amaretto 1905

MM Antverpia is ontstaan uit de ambitie om de grandeur van Antwerpen in een majestueuze fles te vatten, als eerbetoon aan het erfgoed, de cultuur en de sfeer van de stad. Amaretto 1905 van MM Antverpia (1905 verwijst naar de opening van het bekende Centraal Station van Antwerpen) wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd 100% op basis van amandelen en volgens een authentiek recept. Dit resulteert in een zacht evenwicht tussen pure en complexere smaken, waarbij amandelen domineren. Genieten doe je puur of met ijs.
MM Antverpia Pastis 1794

MM Antverpia Pastis 1794

MM Antverpia is ontstaan uit de ambitie om de grandeur van Antwerpen in een majestueuze fles te vatten, als eerbetoon aan het erfgoed, de cultuur en de sfeer van de stad. Pastis 1794 van MM Antverpia verwijst naar de Franse Revolutie en neemt je mee naar de Provence. Deze Pastis werd zorgvuldig gedistilleerd en langzaam geïnfuseerd met anijs en kruiden. Dit creërt een wonderbaarlijke smaak met een zijdezachte textuur. Verdun deze pastis naar eigen smaak met ijs en koud water.
Motörhead Bömber Smoky Shot

Motörhead Bömber Smoky Shot

Motörhead Bömber Smoky Shot is een shot bereid met zorgvuldig geselecteerde kruiden. Opvallend zijn de intense aroma’s van rokerige houtskool met tonen van pittige, zwarte peper. Ook de licht zoekt smaak is rokerig, pittig met nuances van gedroogde kersen, zwarte peper, kaneel, kardemon en diverse kruiden. Even uniek is de krachtig afdronk, smaakvol en licht zoet, maar toch pittig. Een shot als geen andere!