Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Gin


Verhofstede Edelweiss Gin

Verhofstede Edelweiss Gin

Wat maakt deze Waaslandse Edelweiss Gin zo uniek? De typische London Dry Gin legt zeer sterk de nadruk op jeneverbes. Hoewel hier uiteraard ook jeneverbes voor gebruikt werd, ligt de nadruk eerder op citrus- en florale smaken met een toets van enkele kruiden. In het aroma vinden we dus bloemige, fruitige, houtachtige maar ook pittige toetsen terug. Wat heel duidelijk is is de zoete afdronk van deze fruitige gin. Bij de ingrediënten horen jeneverbessen, citruszeste (citroen, sinaasap- pel), rozen, koriander, komkommer, rozemarijn, anijs en andere exotische vruchten. Door de jeneverbessen te maskeren is deze Vlaamse gin heel toe- gankelijk en leent hij zich uitstekend voor een heerlijke gintonic. De naam “Edelweiss” verwijst naar het gebruik van de grondwater van de Brouwerij Verhofstede. De brouwerij en eerder limonadefabriek dankt zijn historische locatie aan de beschikbaarheid van een eigen artesische put en uitstekend water.
Verhofstede Edelweiss Pink Gin

Verhofstede Edelweiss Pink Gin

Een combinatie van de prachtige florale, kruidige edelweiss gin met wat zacht zoete kriekenlikeur. Vernieuwend, anders en vooral heel lekker. Made in Belgium !
Verhofstede Hooverphonic Edelweiss Gin

Verhofstede Hooverphonic Edelweiss Gin

De klassieke Edelweiss gin van Verhofstede zit voor deze limited edition in een muzikaal jasje. Als steun voor Hooverphonic, die België vertegenwoordigen op het Eurosongfestival in Rotterdam dit jaar. Er zijn slechts 500 flessen gebotteld. Een echt collectors item dus!