Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven / Likeuren


Café Marula Liqueur

Café Marula Liqueur

Café Marula Liqueur is een heerlijke combinatie van Keniaanse cafeïnerijkoffiee kbonen en de marula-vrucht van de Afrikaanse olifantenboom. De sterke bloemige smaak met een vleugje limoen, rabarber en roze pompelmoes, en de hoge zuurgraad van de koffieboon gaan perfect samen met de zoete smaak van de marulavrucht. Ideaal om “on the rocks” te drinken of in cocktails.
Chartreuse Groen

Chartreuse Groen

Chartreuse is een Franse kruidenlikeur genoemd naar het kartuizerklooster in de Franse Alpen en bereid door kartuizers van de Grande Chartreuse. De drank is gemaakt van 130 verschillende planten, kruiden en specerijen. Alle likeuren bevatten dezelfde 130 kruiden, maar door hun verschillende verhoudingen en verouderingswijzen worden er verschillende versies gemaakt. De basis van alle likeuren vormt de elixer, nog steeds gemaakt naar het ingewikkelde recept dat de monniken in 1605 in hun bezit kregen. Het is de énige likeur met een volledig natuurlijke, groene kleur. Deze Chartreuse is stevig en kruidig van smaak.
Chouffe Coffee

Chouffe Coffee

Chouffe Coffee is een likeur op basis van Esprit d’Achouffe, een bierbrandewijn, verkregen door het distilleren van La Chouffe. Toevoeging van graanalcohol en 100 % natuurlijke koffie-extracten en een stevige scheut Mc Chouffe geven deze heerlijke koffielikeur! Chouffe Coffee drink je warm met een laagje slagroom of ijskoud.
Chouffe Cream

Chouffe Cream

Chouffe Cream is een likeur op basis van room, Esprit d’Achouffe verkregen door het distilleren van Chouffe. Toevoeging van graanalcohol en 100% natuurlijke vanille-extracten geven dit uitzonderlijk resultaat: een overheerlijke Cream likeur! Couffe Cream drink je best puur “on the rocks”.
Cointreau

Cointreau

Cointreau is een sinaasappellikeur in een diepe amberkleurige fles, terwijl deze drank transparant is. Cointreau is een aromatisch hoogstandje en heeft dit te danken aan een complexe mengeling van sinaasappelschilessences. Met een spectrum van meer dan 40 geuren is Cointreau puur een boeiende ode aan de sinaasappel: pittig, fris, bloemig, zoet … Zijn smakenpallet zit vol contrasten: een duidelijke frisheid met nuances van noten en een sterke aanwezigheid van sinaasappel. Ideaal om jouw cocktail naar een hoger level te brengen door zijn diepgang en verkwikkende toon.
Cointreau Noir

Cointreau Noir

Deze Cointreau Noir verenigt de frisse citrustoets van verse sinaasappel met de fluwelen zachtheid van de cognac. Gesofisticeerde aroma's van vanille, honing, noot, amandel, peperkoek en een vleugje kruiden geven Cointreau Noir een bijzonder zachte en milde afdronk. Door zijn diepgang, complexiteit en veelzijdigheid is hij de perfecte keuze voor de fijnste cocktails. Maar de rijkdom van Cointreau Noir komt ook goed tot uiting wanneer je hem puur of met ijs drinkt.
Cornet Spirit

Cornet Spirit

De alcohol die vrij komt bij het brouwen van de alcoholvrije Cornet wordt opgevangen en gedistilleerd tot 35% en vervolgens ge-oaked met eikenhouten snippers. Het resultaat is Cornet Spirit, de zwaarste Cornet die je ooit zal proeven. Zijn smaak is warm en zacht, ook fruitig, met toetsen van vanille en eik.