Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven / Likeuren


De Beukelaer Advocaat Extra FX

De Beukelaer Advocaat Extra FX

De Advocaat Extra van F.X. de Beukelaer wordt op ambachtelijke wijze bereid op basis van verse eierdooiers en zuivere alcohol. De mooie, gele kleur is enkel afkomstig van de eierdooiers, er worden geen kleurstoffen aan toegevoegd. Deze zoete drank met een alcoholgehalte van 18% is heerlijk om puur te drinken, bij de koffie of bij je dessert.
Drambuie

Drambuie

Drambuie is een likeur op basis van Schotse whisky, verrijkt met Schotse heidehoning en aromatische kruiden en specerijen. De naam is afkomstig van het Schots-Gaelische “an dram buidheach”, wat betekent: “een drank die bevredigt”. De diep gouden kleur verbergt aroma’s van gerijpte whisky, bloemige en kruidige tonen met duidelijke zoete accenten van honing. Heerlijk is de volle, zoete smaak met kruidige hints, om puur van te genieten, bij de koffie of om te mixen.
Drambuie 15 Y

Drambuie 15 Y

Deze Drambuie 15 years old wordt geproduceerd met enkel de beste Speyside malt whisky’s van minimaal 15 jaar oud, geselecteerd omwille van hun zoete geur en complexe smaak, en volgens het geheimle “Drambuie-recept”. Het resultaat is een verfijnde, drogere Drambuie met meer Whisky-kenmerken dan de gewone likeur. De toevoeging van kruiden en specerijen merken we in de fluweelzachte geur en smaak, waar we ook een vleugje honing en citrus bespeuren.