Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven / Likeuren


Elixir d'Anvers

Elixir d'Anvers

Sinds 1863 wordt deze likeur nog steeds op ambachtelijke wijze bereid volgens het originele recept met tientallen planten en kruiden van over de hele wereld die Elixir d’Anvers zijn unieke smaak geven. Het productieproces van Elixir d’Anvers duurt ongeveer 5 maanden, waarin de kruiden gemacereerd en gedistilleerd worden. Vervolgens worden ze gemengd met zuivere alcohol, water en suiker en moeten ze rijpen in oude eiken vaten. Zo bekomt Elixir d’Anvers zijn mooie, ronde, kruidige smaak, om koud te degusteren, eventueel “on the rocks”, of in (bier)cocktails.
Elixir d'Anvers Advocaat

Elixir d'Anvers Advocaat

Elixir d’Anvers Advocaat is een harmonieus samenspel van verse eierdooiers, Elixir d’Anvers en Esprit Elixir d’Anvers. De delicate smaak van Elixir d’Anvers komt mooi tot zijn recht in deze advocaat-likeur en geeft hem een uniek, eigen karakter. Heerlijk om puur te degusteren of bij de koffie, maar ook op vanille-ijs, pannekoeken of gebak.
Elixir d'Anvers Extra

Elixir d'Anvers Extra

Voor deze unieke en gelimiteerde oplage van Elixir d’Anvers Extra lieten we onze ambachtelijk gestookte Elixir d’Anvers twee jaar rijpen op eiken houten vaten. De subtiele aroma’s van de tientallen planten, kruiden en schorsen krijgen hierdoor een extra zacht en diep karakter met een geraffineerde houttoets. Dus alles waar Elixir d’Anvers voor staat, maar “extra” smaak, “extra” zacht, “extra” hout, “extra” karakter!
Elixir de Spa

Elixir de Spa

In de 2de helft van de 17de eeuw stichten de Kapucijnen een klooster in het toen mondaine Spa, waar ze met tientallen aromatische planten , schorsen en kruiden een schitterende likeur bereidden. Het unieke recept resulteert in een smakelijke likeur met zachte, elegante aroma’s en een verfijnde, kruidige smaak. Elixir de Spa met een alcoholgehalte van 40% is vandaag verkrijgbaar in een mooie, gracieuse fles.