Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven / Likeuren


Fassbind Williams Les Bruts de Fût

Fassbind Williams Les Bruts de Fût

De "Fassbind Williams Les Bruts de Fût" is een een echte klassieker onder de nobele fruitbrandewijnen. Hij wordt volgens een speciaal recept twee keer gedistilleerd uit volledig rijpe, goudgele Zwitserse Williams-peren uit het kanton Wallis. De keldermeester laat het vervolgens minsten een jaar rijpen in houten vaten en vervolgens wordt het gefilterd. Zo verkrijgt deze likeur zijn amberkleur en zijn ronde, zoete smaak met houtachtige nuances.
Fassbind Williams Les Eaux de Vie

Fassbind Williams Les Eaux de Vie

De "Fassbind Williams Les Eaux de Vie" is een echte klassieker onder de nobele fruitbrandewijnen. Hij wordt volgens een speciaal recept twee keer gedistilleerd uit volledig rijpe, goudgele Zwitserse Williams-peren uit het kanton Wallis. De keldermeester laat het vervolgens twee jaar rusten in roestvrijstalen tanks voordat het distillaat vervolgens zorgvuldig wordt afgewerkt. Dit zorgt voor bijzonder zachte maar intense aroma’s en uitgesproken fruitigheid met een rijk boeket.
Filliers Advocaat

Filliers Advocaat

Filliers advocaat wordt nog steeds bereid volgens het traditionele, Belgische familierecept, op basis van verse eieren en uitsluitend natuurlijke aroma’s. Het is een milde likeur met romige textuur en aroma’s van wafels, amandelen en vanille. Heerlijk om zo van te genieten, bij de koffie of bij een dessert. Verkrijgvaar in de gekende bokalen van 10 of 70 cl.
Fireman

Fireman

Fireman is een Nederlandse, eigenzinnige kruidendrank, gebaseerd op vodka en ingrediënten zoals eucalyptus, menthol en diverse andere kruiden. De smaak van Fireman, verrast, verfrist én verbaast. Drink hem ijskoud: “Icecold, with a heart of gold”.
Fragoline di Bosco

Fragoline di Bosco

Fragoline di Bosco is een Italiaanse likeur uit de streek van Verona. De vers geplukte bosaardbeien gaan, na kwaliteitscontrole, rechtstreeks naar de distilleerderij waar ze het gezelschap krijgen van alcohol en een vleugje suiker en dan mag het mengsel héél lang rijpen in donkere koele kelders. Fragoline di Bosco is een heerlijk uitgebalanceerde likeur, zoet zonder overdrijving en hij ademt de zuiderse sfeer uit. Puur en ijskoud drinken.
Framboise Morand

Framboise Morand

Framboise Suisse Morand is een Eau de Vie van hoge kwaliteit, met een typische fruitige neus en een rijke, complexe, langdurige en uitgebalanceerde smaak van wilde frambozen. Wanneer de frambozen vers bij de distilleerderij aankomen, worden ze snel gesorteerd en in een maceratietank gegoten in een verhouding van 20 liter pure alcohol voor 100 kg frambozen. Deze maceratie duurt 2 tot 3 maanden. De distillatie duurt dan 3 dagen. Er zijn zes tot acht maanden nodig om de Eau de Vie te laten bezinken en alleen de puurste en fijnste smaken van het fruit te behouden. Best koel serveren.
Frangelico Liqueur

Frangelico Liqueur

Frangelico is een Italiaanse likeur die al je zintuigen prikkelt. In deze intrigerende fles ontdek je een unieke smaakvolle ervaring. Deze veelzijdige likeur is gemaakt van hazelnoten uit Italië, aangevuld met koffie-, cacao- en vanilledestillaat en -extracten. Geniet van zijn uitgebalanceerde aroma’s, zijn zachte textuur en zoete smaak “on the rocks“ met een schijfje limoen.