Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven / Likeuren


Irish Mist

Irish Mist

Irish Mist is een mix van Ierse whiskey, honing en natuurlijke aromatische kruiden. Het was de eerste likeur die in Ierland werd geproduceerd en is door de jaren heen altijd trouw gebleven aan het oorspronkelijke recept. Hij heeft een gouden, dieprode kleur, aroma’s van oude Ierse whiskey’s, honing en kruiden, soms een ietwat fruitig met een vleugje vanille. Ook bij het proeven overheersen de smaken van Ierse whiskey, honing en kruiden met een notie van donkere chocolade. In de afdronk ontmoeten zoet en kruidig elkaar opnieuw.
Italicus Rosolio di Bergamotto

Italicus Rosolio di Bergamotto

Italicus Rosolio di Bergamotto is een verfijnde likeur gebaseerd op Italiaanse botanicals. Het hoofdbestandsdeel is bergamot, een peervormige citrusvrucht, die een unieke smaak creëert! Andere ingrediënten zijn citroen, lavendel, kamille en gentiaan die samen zorgen voor een mooie combinatie van zoete en kruidige tonen. De drank heeft een licht bittere afdronk. Best is altijd koel te serveren of te combineren met Prosecco, aangevuld met ijs.
Izarra Geel

Izarra Geel

Izarra Geel is een zoete likeur uit het Franse Baskenland en bestaat uit 13 verschillende planten en kruiden. Dit distillaat wordt later aangevuld met Armagnac en honing. Kenmerkend zijn de heldergele kleur, intense, fruitige en kruidige aroma’s, een zoete, kruidige smaak met accenten van walnoten en amandel die blijven aanhouden in de afdronk.