Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven / Likeuren


Licor 43 Original

Licor 43 Original

Licor 43 Original ontleent zijn heerlijke smaak, zijn gouden glans en zijn naam aan een eeuwenoud recept met 43 natuurlijke ingrediënten. Het mengen van geheime ingrediënten is niet genoeg om deze Spaanse likeur te maken. Alleen de som van topexpertise, het familierecept en de perfecte timing en temperaturen kunnen deze complexe, harmonische smaak creëren met levendige, Mediterrane citrustonen, een subtiele toets van koriander, nuances van zuiderse sinaasappel, verzacht met hints van rijp fruit en vanille. Drink hem puur, met ijs of in een cocktail.
Limón De La Casita Verhofstede

Limón De La Casita Verhofstede

Limón de la Casita is een bitterzoete kus die blijft rusten op uw lippen. Deze likeur werd gemaakt ter ere van ons 125-jarig jubileum, als een variant van de Italiaanse Limoncello. Het zuur is afkomstig van de fijnste etherische oliën, getrokken van de schil van de beste Spaanse citroenen. Serveer ijskoud of gebruik hem als basis voor een kirr in combinatie met een eenvoudige schuimwijn.
Limoncello Villa Massa

Limoncello Villa Massa

Limoncello Villa Massa wordt gemaakt volgens een oud familierecept, op basis van de schillen van kwalitatieve citroenen uit Sorrento (Italië), rijk aan essentiële oliën, die aan de basis liggen van de kleur en de smaak van deze Limoncello. Bij elke slok proef je een beetje Zuiders Italië, verse citroenen met evenwichtige, contrasterende sensaties.
Luxardo Limoncello

Luxardo Limoncello

Luxardo Limoncello is een authentieke Italiaanse citroenlikeur, een natuurlijk en ambachtelijk product dat nog steeds wordt geproduceerd volgens het originele familierecept, waarbij men de alcohol gaat infuseren met schillen, pulp en sap van citroenen die in Zuid-Italië geoogst zijn, om het natuurlijke aroma en de heldere citrussmaak te versterken. Geniet van Luxardo Limoncello, hetzij puur en gekoeld, of “on the rocks” met sodawater of tonic.
Luxardo Limonetto

Luxardo Limonetto

Luxardo Limonetto is een lage alcoholversie (14,5%) van de authentieke Italiaanse Limoncello (27%). Hiervoor gebruik Luxardo de authentieke methode om alcohol te infuseren met schillen, pulp en sap van citroenen uit het zuiden van Italië (Sorrento). Geniet van deze Limonetto koel “on the rocks”, of in combinatie met water, tonic of prosecco.