Onze Catalogus

Selecteer een rubriek :

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven / Likeuren


Sake Edo Genroku Vintage

Sake Edo Genroku Vintage

Sake Konishi Edo Genroku is een vintage sake, wat wil zeggen dat iedere batch kan verschillen van smaak door het ambachtelijke productieproces volgens een eeuwenoud recept van de familie Konishi. Deze premium sake heeft een complex karakter en een interessant smaakprofiel, rijk en zoet, met hints van hout en bloemen. Drink hem puur of met ijs bij bijvoorbeeld peperkoek, chocolade, blauwe aderkazen en gerijpte geitenkaas.
Sake Hakushika

Sake Hakushika

Sake Hakushika is een veelzijdige, Japanse sake, transparant van kleur, met een krachtig karakter en een uitgebalanceerde, volle en droge smaak met opvallende noties van graanbier en fruitige ondertonen. Lekker in combinatie met Japanse gerechten zoals sushi, teriyaki, tempura, tonkatsu, maar ook geschikt om cocktails mee te bereiden.
Sambuca Molinari

Sambuca Molinari

Sambuca Molinari is een geraffineerde, Italiaanse likeur op basis van water, suiker, essentiële oliën van steranijs, tarwe-alcohol en een geheime mix van diverse fijne kruiden en specerijen. Meest opvallend is de intense geur van anijs, aangevuld met aroma’s van citrusvruchten, kruiden, drop, venkel en bloemen. Ook in de smaak is anijs opvallend aanwezig. Geniet ervan “on the rocks" met drie koffiebonen, of gebruik hem in een cocktail.
Sensèa Liquore di Grappa e Miele

Sensèa Liquore di Grappa e Miele

Grappa Sensèa wordt geproduceerd met een Italiaanse druivensoort uit het huis van Candolini, d.w.z. voor elke Sensèa grappa wordt slechts één druivensoort als startproduct gekozen. Voor de Grappa Sensèa wordt de pomace van Chardonnay, Prosecco, Moscato of Pinot gedistilleerd en gedurende zes maanden voor het bottelen opgeslagen in houten vaten. Senséa Liquore di Grappa e Miele is een distillaat van de beste kwaliteit gecombineerd met honing; het resultaat is een likeur met een fluweelzachte geur en een intrigerend aroma.
Sheridan's Coffee Layered Liqueur

Sheridan's Coffee Layered Liqueur

Sheridan's Coffee Layered Liqueur is een heerlijke koffielikeur verdeeld in twee helften van een fles. De ene bevat koffie-chocolade-likeur, de andere vanille-roomlikeur. Bij het serveren worden de twee ingrediënten vermengd in een verhouding van 2 maten koffie en 1 maatje vanille, via een speciale schenktuit. Geniet van Sheridan's Coffee Layered Liqueur met een blokje ijs.
Silver Strike

Silver Strike

De Silver Strike is het kleine broertje van de Gold Strike. Deze Nederlandse schnaps-likeur heeft zilveren vlokjes en een lager alcoholgehalte van 30%. Hij heeft een sterke, zoete kaneelsmaak. De slogan van Silver Strike laat weinig aan de verbeelding over: “shake, shoot, strike!” Het is de bedoeling dat de zilveren vlokjes gelijkmatig verspreid zitten en dat de drank in een keer achterover gegooid wordt...